Om YOUNG ACTIVE Allsports

Om YOUNG ACTIVE Allsports

Et treningstilbud for ungdommer i alderen 12 til 18 år. 

Fossum Young Active er et treningstilbud til ungdommer som ønsker en variert og morsom trening, og som ikke nødvendigvis er drevet av konkurranse eller prestasjon. Treningsopplegget skal samle ungdommen rundt idretten, og bringe tilbake treningsgleden. Vi ønsker oss engasjerte og treningsglade ungdommer som vil trene og ha det gøy med gamle og nye treningsvenner.

Gjennom Young Active Allsports får ungdommen muligheten til å prøve seg på forskjellige idretter og variere og kontrollere sin egen treningshverdag. Målet med dette opplegget er å bringe ungdom tilbake til idretten, i en tid hvor mange faller utenfor. 

Young Active gruppen styres og trenes av dedikerte og aktive trenere i alderen 17 – 35 år. Trenerteamet består gjerne av tidligere aktive utøvere, med erfaring som trenere. Ungdommene er selv med på å bestemme treningsinnholdet sammen med trenerteamet.

Eksempler på aktiviteter er stafetter, løping, styrketrening, ballspill og lek. Vi drar på klatrepark, svømmehallen eller trampolineland, og om vinteren er det gjerne skitur eller skøyter.

Treningene skal være allsidige, varierte, og forsøke å favne alle. Men viktigst av alt: Det skal være sosialt og trening skal være gøy.

Les mer om Young Active konseptet her:

Ungdomsløftet

Allidrett for ungdom

Bli grasrotgiver i dag!

Du kan bli grasrotgiver i alle Norsk Tippings kanaler eller ved å sende SMS: Grasrotandelen 971322934 til nummer 60000

Sosiale medier