Medlemskap

Medlemskap

 
Fossum IF driftes i stor grad av inntekter som kommer fra medlemsavgiftene våre. Alle medlemmer som deltar aktivt i klubben i løpet av året 2024 må derfor betale medlemsavgift. Vi tilbyr ulike typer medlemskap som gjenspeiler medlemmets alder/deltakelse, samt familiemedlemskap for de som har flere medlemmer fra samme familie. 
Vi benytter tjenesten Rubic som medlemsregister. Dette er en tjeneste som effektiviserer klubbens drift, både fra et administrasjons- og medlemsperspektiv. Klubben bruker Rubic for å administrere/fakturere treningsavgifter og opprette påmeldinger til mange av klubbens aktiviteter. 
Det er medlemmets eget ansvar å påse at man betaler for riktig medlemskap. Er du usikker på om du har blitt fakturert/betalt riktig, kontakt medlemshjelp@fossumif.no. Ved andre spørsmål knyttet til klubbmedlemskap, kontakt samme mail. 
 
Våre medlemskap:

 

Familiemedlemskap – 1700 kr

For de familiene med flere aktive familiemedlemmer, anbefales dette. For aktive familier er det ofte økonomisk gunstig. For klubben er det fordelaktig med flest mulig registrerte medlemmer, så derfor er dette et ofte det beste alternativet både for våre medlemmer og for klubben. 

Enkeltmedlemskap for barn i allidrett – 150 kr

Gjelder barna som kun deltar på allidrett blant klubbens aktivitetstilbud. Allidretts-deltakerne betaler en påmeldingsavgift/treningsavgift i tillegg til medlemskontigent. 

Enkeltmedlemskap for barn under 12 år – 700 kr

Gjelder barna som er 11 år og yngre, per 31.12.2023. Altså alle barn født 2012 eller tidligere. 

Enkeltmedlemskap for medlemmer fra 12 år – 900 kr

Gjelder for enkeltmedlemmer født mellom 2011 og 1955.  

Enkeltmedlemskap fra 70 år – 700 kr

Gjelder for enkeltmedlemmer født 1954 eller tidligere.

 

 

Bli grasrotgiver i dag!

Du kan bli grasrotgiver i alle Norsk Tippings kanaler eller ved å sende SMS: Grasrotandelen 971322934 til nummer 60000

Sosiale medier