Påmelding til Allidretten 2023/2024

Påmelding til Allidretten 2023/2024

Endelig er påmeldingen for Allidretten åpnet, og vi gleder oss til å starte opp igjen etter høstferien.

  • Allidrett 1 er for barn født i 2018 og går siste året i barnehagen. 
  • Allidrett 2 er for barn som er født 2017 og går i førsteklasse. 

📅 Treningstider

  • Tirsdager, med oppstart 17. oktober (uke 42). 
  • Allidrett 1 trener fra kl. 17 – 18. Påmelding HER. 
  • Allidrett 2 trener fra kl. 18 – 19. Påmelding HER.

👨‍👩‍👦‍👦 Gruppeinndeling

Gruppeinndelingen kommer i god tid før vi er i gang og er basert på klasser eller barnehager. 

Allidretten i Fossum er foreldredrevet. Det vil si at vi er avhengig av at foreldre stiller som trenere og koordinatorer for at vi skal kunne drifte aktivitetene. Dette er en givende oppgave og en mulighet til å bli kjent med både foreldre og barn i nabolaget. 

Allidretten har også to aktivitetsdager i løpet av året:
Første søndagen i september (høstdagen) og første søndagen i mars (skidagen). Når man er en del av allidretten så må man også ta sikte på å stille opp under disse arrangementene med alt fra kakebaking, kioskvakt og rigging. Dette er supre sosiale og aktive arenaer og gir enorm glede hos alle ungene. 

Det er bare å legge det inn i kalenderen allerede 🙂 

📅Informasjonsmøte for allidrettens aktiviteter 
Det vil være et informasjonsmøte for Allidretten mandag 25.september kl 20.30. Mer info kommer på Fossum sine hjemmesider. Om du er usikker på om du skal melde barnet ditt på og ønsker mer info, ta kontakt med undertegnede for å få tilsendt link til møte. 

Man må være medlem i Fossum IF for å kunne delta på allidrettens aktiviteter. Barn som ikke er en del av et familiemedlemsskap betaler for et enkelt medlemsskap med redusert avgift på 150 kr. 

Familier med svak økonomi kan søke administrasjonen om betalingsutsettelse eller fritak for avgift. Dette gjøres ved å ta direkte kontakt med administrasjonen (christian@fossumif.no). Det er ikke nødvendig å informere trener eller årgangskoordinator om dette. 

Dersom dere har andre spørsmål kan disse rettes til Charlotte Faarlund Gundhus på tlf. 92250944, eller mail:  charlotte.gundhus@gmail.com

Vi håper å se mange barn på trening i høst!

Med vennlig hilsen

Allidrettstyret