GULL TIL PHILIP PÅ NM LANGDISTANSE

På dagens langdistanse under NM-uka løp Philip Romøren inn til en etterlengtet og fortjent gullmedalje i H17-18. Det var lange løyper i skikkelig skogsterreng i området mellom Damtjern og Løvlia som møtte utøverne. Philip mestret dette best av alle og ledet fra start til mål. Vi gratulerer!

Også veldig moro at Heidi Kristina Sebjørnsen fikk til et veldig bra løp i D17-18 og ble belønnet med 4. plass, bare minuttet bak sølvmedaljen. En annen som heller ikke var langt fra medalje var Victoria Hæstad Bjørnstad som ble nummer 6 i damer senior. Etter 85 minutters løping var det kun 49 sekunder opp til bronsemedaljen.

Vi må også nevne Sindre Vie Strisland som løp inn til 9. plass i H17-18 etter et solid løp.

Fossum hadde 13 løpere på start i dag og det var bra innsats av alle. NM-uke fortsetter med mellomdistanse kvalifisering for seniorene på fredag, og mellomdistanse finaler og stafetter hhv lørdag og søndag på Solli i Asker.