Synes du skiskyting ser gøy ut?

Synes du skiskyting ser gøy ut?

Påmelding for 2012-kullet er åpen! Påmelding via kalender-aktivitet. Mer info, velg «Les mer». Oppstart 11.oktober med Skiskytterskole. Vi har også ledige plasser i de øvrige yngre gruppene. 

For 2012-kullet er det ny påmeldingsprosedyre, via kalender-aktiviteten, ev lim inn lenke:
https://www.fossumif.no/ajax/event/signup/index.php?event_id=521&date=2022-03-17&eid=&minical_id=124&calid=&page_id=81

Utøvere som er født tidligere enn 2012 kan sende påmelding til e-post: skiskyting@fossumif.no  

Mer informasjon om skiskyting i Fossum:

Skiskyttertreningene er hovedsakelig skytetrening og man følger derfor langrennstreningene i tillegg. Det er ikke anledning til å drive med skiskyting uten å trene langrenn. Det betales aktivitetsavgift til begge gruppene. Treningsavgiften i skiskyting er for sesongen 2020/21 kr 1.500 for de to yngste gruppene, samt ev. leie av klubbvåpen. I tillegg faktureres avgift for skudd på kr 1.100 (alle benytter klubbens ammunisjon, selv om man har eget våpen). Vi tar forbehold om mindre endringer av beløpene til neste sesong.

Dersom det ikke gjøres endringer i treningskabalene vil treningstid for Skiskyting 2012-gruppen bli torsdager kl 17.15-19.00. For de som trener langrenn i Fossum så er treningstid for langrenn 2012 mandager og onsdager kl 18.30-20.00 (19.30 frem til det blir skiføre). Mer info om treningstider og treningsavgifter finner du på Fossum Langrenn/ Skiskytings hjemmeside. Skulle det bli endringer vil langrennstreningene bli synkronisert med skiskyttertreningene (dvs forskjellige treningsdager) for alle grupper.

Vi tilbyr leie av klubbvåpen for de to yngste årgangen (dvs for neste sesong 2011 og 2012 årgangen). Vi anbefaler å kjøpe eget våpen så tidlig som mulig, da det er store fordeler å skyte med sitt eget våpen. Det er et godt marked for kjøp og salg av rekruttvåpen og verdifallet er ikke stort. Leie av klubbvåpen koster for tiden kr 1.000 for sesongen. NB! for de som er født 2010 og tidligere har vi ikke mulighet til å tilby lånevåpen.

Før oppstart arrangerer vi Skiskytterskolen, der det blant annet er sikkerhetsopplæring. Denne er obligatorisk for alle nye utøvere og minimum en forelder/ foresatt. Skiskytterskolen koster kr 500. Skiskytterskolen vil gå over to ganger; tirsdag i uke 41, samt tirsdag eller torsdag i uke 42. Deretter vil det være ordinære treninger.

Skiskyting krever litt mer av foreldrene enn andre aktiviteter (foreldrekontakt, våpenansvarlige, foreldrevakter), men til gjengjeld tilbyr vi et veldig hyggelig foreldremiljø og et godt nettverk.

Vi ønsker utøvere og foreldre velkommen til Fossum Skiskyting!

Har du spørsmål tar du kontakt via e-post: skiskyting@fossumif.no

Vennlig hilsen
Fossum skiskyting
Turid Williksen