Synes du skiskyting ser gøy ut?

Synes du skiskyting ser gøy ut?

Påmelding for 2013-årgangen har åpnet! Oppstart 10.oktober med Skiskytterskole. Vi har også ledige plasser i de øvrige yngre gruppene.

Påmeldingslenke: https://app.rubic.no/Public/Events/5427

Mer informasjon om skiskyting i Fossum:
Skiskyttertreningene er hovedsakelig skytetrening, og man følger derfor langrennstrening i tillegg, enten i Fossum eller i sin lokale klubb (det er ikke anledning til å drive med skiskyting uten å trene langrenn i tillegg). Det betales aktivitetsavgift til begge gruppene. Treningsavgiften i skiskyting har for sesongen 2022/23 vært kr 1.500 for de to yngste gruppene, samt ev. leie av klubbvåpen. I tillegg faktureres avgift for skudd på kr 1.450 (alle benytter klubbens ammunisjon, selv om man har eget våpen). Vi tar forbehold om økning av avgiftene for sesongen 2023/24.

Treningstid for Skiskyting 2013-gruppen vil sannsynligvis bli tirsdager kl 17.15-19.00. For de som trener langrenn i Fossum så er treningstid for langrenn 2013 mandager og onsdager kl 18.30-20.00 (19.30 frem til det blir skiføre).

Vi tilbyr leie av klubbvåpen for de to yngste årgangen (dvs for neste sesong 2012 og 2013 årgangen). Vi anbefaler å kjøpe eget våpen så tidlig som mulig, da det er store fordeler å skyte med sitt eget våpen. Det er et godt marked for kjøp og salg av rekruttvåpen og verdifallet er ikke stort. NB! for å kjøpe eget våpen må man ha gjennomført Skiskytterskolen/ sikkerhetskurs (krav fra politiet).
Leie av klubbvåpen koster for tiden kr 1.000 per sesong. NB! for de som er født 2011 og tidligere har vi ikke mulighet til å tilby leie av våpen. Forbehold om økning av leieprisen.

Før oppstart arrangerer vi Skiskytterskolen, der det blant annet er sikkerhetsopplæring. Denne er obligatorisk for alle nye utøvere og minimum en forelder/ foresatt. Skiskytterskolen vil gå over to ganger; tirsdag 10.okt (teori) og sannsynligvis tirsdag 17.okt. Deretter vil det være ordinære treninger.

Skiskyting krever litt mer av foreldrene enn andre aktiviteter (foreldrekontakt, våpenansvarlige, foreldrevakter), men til gjengjeld tilbyr vi et veldig hyggelig foreldremiljø og et godt nettverk.

Vi ønsker utøvere og foreldre velkommen til Fossum Skiskyting!

Har du spørsmål ta kontakt via e-post: skiskyting@fossumif.no