Synes du skiskyting ser gøy ut?

Synes du skiskyting ser gøy ut?

Har du lyst til å prøve? Høsten 2024 har du som er født i 2014 og tidligere muligheten! Vi har plass i alle de yngste gruppene.

Lenke til påmelding: https://app.rubic.no/Public/Events/19188

For påmelding for barn født 2012 og tidligere, send mail til: skiskyting@fossumif.no

Mer informasjon om skiskyting i Fossum:
Skiskyttertreningene er hovedsakelig skytetrening, og man følger derfor langrennstrening i tillegg, enten i Fossum eller i sin lokale klubb (det er ikke anledning til å drive med skiskyting uten å trene langrenn i tillegg). Det betales aktivitetsavgift til begge gruppene. Treningsavgiften i skiskyting for de to yngste gruppene er for tiden kr 1.650, samt ev. leie av klubbvåpen kr 1.000 per sesong. I tillegg faktureres avgift for skudd på for tiden kr 1.450 (alle benytter klubbens ammunisjon, selv om man har eget våpen).

Treningstid for 2014-gruppen blir trolig torsdager kl 17.15-19.00, for 2013-gruppen: tirsdager kl 17.15-19.00.

Vi tilbyr leie av klubbvåpen for de to yngste årgangen (dvs 2013 og 2014 årgangen). Vi anbefaler å kjøpe eget våpen så tidlig som mulig, da det er store fordeler å skyte med sitt eget våpen. Det er et godt marked for kjøp og salg av rekruttvåpen og verdifallet er ikke stort. NB! for å kjøpe eget våpen må man ha gjennomført Skiskytterskolen/ sikkerhetskurs (krav fra politiet).
Leie av klubbvåpen koster for tiden kr 1.000 per sesong. NB! for de som er født 2012 og tidligere har vi ikke mulighet til å tilby leie av våpen.

Før man kan starte må man delta på Skiskytterskolen tirsdag 8. oktober (+ trolig torsdag 17.okt, dvs går over to kvelder). Denne er obligatorisk for alle nye utøvere og minimum en forelder/ foresatt. Grunnet strenge sikkerhetsregler ved våpenhåndtering kan man ikke komme på en trening bare for å prøve. Etter Skiskytterskolen kan man delta på et par treninger uten at man må forplikte seg til å betale treningsavgift.

Skiskyting krever litt mer av foreldrene enn andre aktiviteter (foreldrekontakt, våpenansvarlige, foreldrevakter), men til gjengjeld tilbyr vi et veldig hyggelig foreldremiljø og et godt nettverk.

Vi ønsker utøvere og foreldre velkommen til Fossum Skiskyting!

Har du spørsmål ta kontakt via e-post: skiskyting@fossumif.no