Våre mål

IMG_9937%20400.jpg

I dag er Fossum orientering en av landets største og mest aktive O-grupper. Vi har gode juniorløpere, både med VM og NM titler. Vi har mange seniorløpere, noen med høyt nivå på landsbasis. Med dette som utgangspunkt har gruppen satt følgende mål for tiden som kommer. 

Vi vil bli flere. Vi elsker orientering og vil at så mange som mulig skal oppleve gleden med orientering. Aktivitet er et mål i seg selv, og vi vil ha så mange som mulig med på laget. Orientering er for alle, både mosjonister og elite. Hele familien kan delta, det er klasser for alle, fra nybegynner (uansett alder), til elite, aldersbestemte klasser og det er rikelig anledning til å velge vanskelighetsgrad og distanser etter nivå. Deter klasser for enhver og hos oss er alle velkommen.

Vi vil bli bedre. Det er gøy å lykkes. Det å bli god, kanskje best, er alltid et mål innen idrett. Vi ønsker derfor å hjelpe frem enkeltutøvere som kan vinne både NM og VM. Vi vil hjelpe så mange som mulig til å bli så gode at de vil delta og vinne stafetter. Vil ønsker å markere oss som en av de beste o-gruppene i Norge. For å bli bedre trenger vi god rekruttering, gode trenere og god organisering. Det får vi til. 

Bli grasrotgiver i dag!

Du kan bli grasrotgiver i alle Norsk Tippings kanaler eller ved å sende SMS: Grasrotandelen 971322934 til nummer 60000

Sosiale medier