Skal du ha o-tøy til sesongstart må du bestille i nettbutikken nå

Å bruke Fossum-tøy på konkurranser og trening skaper klubbfølelse og samhørighet. Skal du ha klubbtøy til sesongstart må du bestille i Trimtex sin nettbutikk innen 11. februar.

2018-01-28
leifst

Trenger du eller noen i familien nytt Fossum-tøy til neste sesong? I Trimtex sin nettbutikk finner du hele Fossumkolleksjonen. Bestiller du innen 11. februar så blir det levering i uke 12.  Bestiller du ikke nå blir neste mulighet i nettbutikken i starten av mai med levering rett før sommerferien.

Det blir også salg på klubbhuset i slutten av april, men her blir det kun barnestørrelser og enkelte rester i voksenstørrelser.

I nettbutikken finner du bilder av alt Fossumtøyet. Designet blir som vist, men det blir noen endringer på sponsorlogoer.

I anledning Fossums 100-årsjubileum kommer T-skjorten "Free" i egen jubileumsversjon med FIF-logoen i 100-årsutgave.

Nytt av året er også ny lue!

Ellers så kan man også handle standard Trimtex-varer i Trimtex sin nettbutikk til 25% Fossum-rabatt. Her finner man mye bra til rimlige priser!

Her er litt informasjon om fremgangsmåte for å handle i nettbutikken:

1. Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken:  trimtex.no/customer/FossumOrientering
  2. Før du kan starte å bestille må du registrere deg.  Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss.
  3. Når du har logget på så finner du et felt som heter Teamkode. Her skriver du inn fossum2018. Du har nå tilgang til alle varer med Fossum-rabatt på 25%.  De som har logget på og handlet klubbtøy i nettbutikken tidligere trenger muligens ikke å taste inn Teamkode denne gang.
  4. Du skal motta en ordrebekreftelse fra Trimtex når din ordre har gått gjennom.

Trimtex anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på «Min Trimtex» for å komme tilbake igjen.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på info@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.

Desember

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket