Vil du begynne med skiskyting?

Synes du skiskyting ser gøy ut?
Påmelding til skiskyting for 2010-årgangen er åpen! Vi har fortsatt ledige plasser i 2010-gruppen og de øvrige yngste gruppene. Oppstart er i oktober. Mer info - velg les mer:

2020-09-01
turidw

Ved påmelding oppgis
:

Barnets navn og adresse

Fødselsdato

Navn foreldre/ foresatte

Telefon/ mobil foreldre/ foresatte

Mailadresser foreldre/ foresatte

Hvilken langrennsklubb barnet trener i

Navn på eventuelle søsken i Fossum Skiskyting

Påmeldingen sendes til: skiskyting@fossumif.no

Vi tar forbehold om at det kan komme nye regler fra Norges Idrettsforbund som krever opplysning om fødselsnummer hos utøverne (for å sikre riktig identitet og unngå dublisering i idrettens registreringssystemer).

Skiskyttertreningene er hovedsakelig skytetrening og man følger derfor langrennstreningene i tillegg. Det er ikke anledning til å drive med skiskyting uten å trene langrenn. Det betales aktivitetsavgift til begge gruppene. Treningsavgiften i skiskyting er for sesongen 2019/20 kr 1.500 for de to yngste gruppene. I tillegg faktureres avgift for skudd på kr 1.100 (alle benytter klubbens ammunisjon, selv om man har eget våpen). Vi tar forbehold om mindre endringer av beløpene.

Treningstider for Skiskyting 2010-gr. vil være torsdager kl 17.15-19.00. For de som trener langrenn i Fossum så er treningstid for langrenn 2010-gr. mandager og onsdager kl 18.30-20.00 (19.30 frem til det blir skiføre). Mer info om treningstider og treningsavgifter finner du på Fossum Langrenn/ Skiskytings hjemmeside. Langrennstreningene er synkronisert med skiskyttertreningene (dvs forskjellige treningsdager) for alle grupper.

Vi tilbyr leie av klubbvåpen for de to yngste årgangen (dvs for kommende sesong 2009 og 2010 årgangen). Vi anbefaler å kjøpe eget våpen så tidlig som mulig, da det er store fordeler å skyte med sitt eget våpen. Det er et godt marked for kjøp og salg av rekruttvåpen og verdifallet er ikke stort. Leie av klubbvåpen koster for tiden kr 1.000 for sesongen.

Før oppstart arangerer vi Skiskytterskolen, der det blant annet er sikkerhetsopplæring. Denne er obligatorisk for alle nye utøvere og minimum en forelder/ foresatt. Skiskytterskolen koster kr 500.

Skiskytterskolen vil gå over to ganger; tirsdag, 6. oktober og torsdag 15. oktober. Deretter vil det være ordinære treninger.

Skiskyting krever mer av foreldrene enn andre aktiviteter (foreldrekontakt, våpenansvarlige, foreldrevakter), men til gjengjeld tilbyr vi et hyggelig foreldremiljø, samt at dette gir et godt nettverk.

Vi ønsker utøvere og foreldre velkommen til Fossum Skiskyting!

Turid Williksen
Fossum Skiskyting
Rekrutteringsansvarlig
Mobil: 92061865