30 par nye rulleski skal skape enda mer Fossumtrøkk i barnekullene!

 

Fossum Langrenn og Skiskyting har kjøpt 30 par nye rulleski. Rulleskiene er levert av FF Rollerskis AS og skal brukes som utlånsski på barnekullene på Fossum. «Vi gleder oss veldig til å ta de nye rulleskiene i bruk på treningene», sier Kristina Gervin og Kjersti Baksaas Aasen.

2020-09-04
JosefineMalm

 

«Det er viktig at skitreningene på barnekullene er varierte, morsomme og utviklende», sier Kristina Gervin (hovedtrener 2009) og Kjersti Baksaas Aasen (hovedtrener 2011). Sammen utgjør Kristina og Kjersti styringsgruppen for barnegruppene i Fossum Langrenn og Skiskyting.

«Rulleski er et veldig populært element i treningene våre, det gir fin balansetrening med mye fart og moro. Med 30 par nye rulleski dobler vi i praksis antallet utlånsski i klubben. Det gjør at flere av barna kan øve oftere. Dette vil styrke arbeidet vårt, og det er derfor ekstra kult at alle skiene er merket «Fossumtrøkk»»,  sier Kristina og Kjersti.

Rulleskiene er av typen standardski.no, produsert og levert av FF Rollerskis på Nøtterøy. «Vi i FF Rollerski synes det er kjempemorsomt å levere ski til barnegruppene i Fossum,» sier Pernille Engebretsen og Henrik Lindhagen. «FF Rollerski er i år blitt hovedleverandør til verdenscupen i rulleski, og jobber med flere kjente profiler. Men vi brenner ekstra for tiltak som kan skape skiglede hos barna.»