Vil du begynne med skiskyting?

Synes du skiskyting ser gøy ut? Etter høstferien starter skiskyttergruppe for 2008-kullet. Vi har ledige plasser i alle årgangene. Velg "Les mer" for kontaktinfo.

2018-09-23
turidw

Ved påmelding oppgis:

Barnets navn og adresse

Fødselsdato

Navn foreldre/ foresatte

Telefon/ mobil foreldre/ foresatte

Mailadresser foreldre/ foresatte

Hvilken langrennsklubb barnet trener i

Navn på eventuelle søsken i Fossum Skiskyting

Påmeldingen sendes til: turid.williksen@gmail.com 

Skiskyttertreningene er hovedsakelig skytetrening og man følger derfor langrennstreningene i tillegg. Det er ikke anledning til å drive med skiskyting uten å trene langrenn. Det betales aktivitetsavgift til begge gruppene. Treningsavgiften i skiskyting er for 2007 og 2008-gruppen kr 1.500. I tillegg faktureres avgift for skudd på kr 1.100 (alle benytter klubbens ammunisjon, selv om man har eget våpen). Sesongen 2018/19 vil skiskyttertreningene for 2008-gruppen være torsdager og fredager kl 17.15-19.00 (pga mer enn 30 utøvere og dermed to grupper, vil ambulere på hhv torsdager og fredager). Dersom en av dagene passer dårlig (f.eks fredager) så gjør vi oppmerksom på at det ikke er oppmøteplikt på treningene, men har man blitt satt opp med foreldreoppgaver må man sørge for å bytte med noen. Dersom det blir frafall og kullet er nede på 30 utøvere vil fredagstreninger utgå. Erfaringsmessig er det maksimalt de første to årene det er mer enn 30 utøvere. Det pleier å være frafall når man etter to år må kjøpe eget våpen.   

2007-gruppen trener tirsdager kl 17.15-19.00. For øvrige grupper, ta kontakt, eller se info på Fossums hjemmeside under "treningstider". Langrennstreningene er synkronisert med skiskyttertreningene. 2007 og 2008 har langrennstrening mandager og onsdager.

Vi tilbyr leie av klubbvåpen for de to yngste årgangen (dvs for kommende sesong 2007 og 2008 årgangen). Vi anbefaler å kjøpe eget våpen så tidlig som mulig, da det er store fordeler å skyte med sitt eget våpen. Det er et godt marked for kjøp og salg av rekruttvåpen og verdifallet er ikke stort. Leie av klubbvåpen koster kr 1.000 for sesongen.

Før oppstart arangerer vi Skiskytterskolen, der det blant annet er sikkerhetsopplæring. Denne er obligatorisk for alle nye utøvere og minimum en forelder/ foresatt. Skiskytterskolen koster kr 500.

Skiskytterskolen vil gå over to ganger; tirsdag, 9. og torsdag 18. oktober. Deretter vil det være ordinære treninger.  

Skiskyting krever mer av foreldrene enn andre aktiviteter (foreldrekontakt, våpenansvarlige, foreldrevakter), men til gjengjeld tilbyr vi et hyggelig foreldremiljø, samt at dette gir et godt nettverk.

Ved stor pågang om plassene vil søsken i skiskyttergruppen ha 1.prioritet, deretter har utøvere som allerede går langrenn i Fossum prioritet foran eksterne. Når opptaket starter vil det bli satt av en påmeldingsperiode på en uke for Fossum-utøvere.

Vi ønsker utøvere og foreldre velkommen til Fossum Skiskyting!

Vennlig hilsen

Turid Williksen
Rekrutteringsansvarlig
Mobil: 92061865
Mail: turid.williksen@gmail.com

Webkamera Fossum

Webkamera Fossum

Aktiviteter

18.01.2019
Klækken skisamling for 09, 08 og 07

00:00 - 00:00

Klækken og Ringkollen