Alt er klart - Kjøp Dugnadsbilletten - støtt ditt lokale idrettslag!

Stabæk Fotball har tatt initiativet til å starte Blaa Dugnad og HER FINNER DERE ALT OM KONSEPTETSe TV2 Sporten kl. 21.25 i dag, der er vi hvertfall lovet et innslag om Blaa Dugnad.

 

Dugnadsbilletten koster kr. 200,- per stk og hele kr. 75,- går til den samarbeidsklubb/lokalt idrettslag som velges under kjøpsprosessen. 

 

Et bilde som inneholder mat, skilt, blå

Automatisk generert beskrivelse

2020-03-31
JosefineMalm

 For å få Dugnadsbilletten til å rulle og gå og at det skal bli inntekter på dere i de lokale klubbene, er vi avhengig av at dere er med å sprer budskapet og oppfordrer deres medlemmer til å støtte opp om prosjektet. Dette gjennomføres enkelt ved  at dere i deres SOME kanaler, mail og på hjemmesider lager en liten passende tekst som forklarer kort om initiativet og deres inntektsmuligheter og legger ved følgende link hvor billettene kan kjøpes: https://stabakfotball.ticketco.events/no/nb/e/blaa_dugnad__alltid_uansett

 

Dere som har andre draktfarger kan selvfølgelig markedsføre dette under Blaa og deres klubbfarge Dugnad – eks. Haslum Blaa Rød Dugnad i samarbeid med Stabæk om dere føler det klinger bedre. 

Webkamera Fossum

Webkamera Fossum

Aktiviteter

05.10.2020
Fotballakademi oktober-desember 2020

14:00 - 16:00

Fossum kunstgress

24.12.2020
Oppmøteregistrering

00:00 - 23:55

Fossum IF