FOSSUM MED SUPRE RESULTATER I KM LANGRENN!

25-26 januar ble KM Langrenn normal og langdistanse arrangert på Åsen stadion. På tross  av kolliderende arrangementer, bl a Kvalfossprinten, stilte ca 30 Fossumløpere på begge dager. Og de som deltok gikk fort!

2020-01-28
JosefineMalm

Fossum fikk totalt 13 pallplasser, flere enn noen annen klubb! Hele 37 ganger var Fossumløpere på topp 10! Alle løpere og foreldre hygget seg i selvfølgelig i Fossumteltet. Her er noen høydepunkter.

Pallplasseringer:

Andreas (M17) og Henrik (G13) vant både normaldistanse lørdag og langdistanse søndag, og ble doble kretsmestere.

Torjus (G14) ble kretsmester på langdistanse søndag, og nummer to lørdag.

Albert (G13) ble nummer to både lørdag og søndag.

Ivar Harald (M19/20), Ask (M17), Anna (J15), Maria (J13) gikk alle inn til andreplasser på søndag. (Her var det flere spurtoppgjør, Ivar Harald var bare 4/10 sekund, og Maria bare 6/10 bak første plass. Og Anna viste spesielt stor Fossumtrøkk: Først vant hun sin klasse i Kvalfossprinten samme dag, og på KM gikk hun inn til andreplass, bare 1,5 sekunder bak vinneren.)

Ingvild (J16) ble nummer 3 lørdag.

Plasseringer blant de ti beste:

Ivar Harald (M19/20), Marie (K18), Louise (J15) gikk inn til fjerdeplass lørdag. Nora (J15) gikk inn til fjerdeplass søndag,

Tuva (K19/20) og Hennie (J13) fikk femteplass lørdag.

Elisif (K18) og Maria (J13) fikk sjetteplass lørdag, og Marie (K18) på søndag.

Nora (J15) og Martine (J14) gikk inn til sjuendeplass lørdag, mens Tuva (K19/20), Elisif (K18), Kaja (J14) og Vetle (G14) fikk samme plass søndag.

Martine (J14) fikk åttendeplass søndag,

Dina (J14) fikk niendeplass både lørdag og søndag, mens Sander (M18), Ane (K19/20), Ingvild (J16) og Hennie (J13) fikk niendeplass søndag.

Vetle (G14) ble nummer ti på lørdag.

Gledelig var det også å se at selv i klasser hvor vi ikke kom på pallen denne gangen, så viste vi stor bredde. I f eks J14 var vi klart «beste» klubb, med 5 stykker blant de 18 beste på lørdag.

Til slutt: Visste du at totalt drøyt 100 Fossumløpere fra 13 år og eldre var i aktivitet på ulike langrenn og skiskytterrenn i helgen? Kult, eller hva?

Gratulerer til alle deltakere med flott innsats! Nedenfor kan dere se noen bilder fra lørdag og søndag.