YOUNG ACTIVE Allsports i full gang

NYTT TILBUD TIL DEG MELLOM 13 - 19 ÅR som "ikke har tid til mer enn en trening i uken"....
ONSDAGER, kl 18.30 - 20.00
NÅ PÅ ONSDAG  - 8.11 REISER VI TIL KLATREPARKEN I VULKAN - BLI MED!!!!

2017-09-25
fossumleder

Hei alle UNGE mellom 13 - 19 år, medlemmer/tidl. medlemmer  i FOSSUM IF

Har du en venn/venninne/datter/sønn som akkurat har sluttet i klubben vår?
Eller som ikke lenger er like aktiv? Da må du videresende denne mailen til han/henne!

Endelig har vi et tilbud til deg som ikke ønsker å satse like mye, men likevel fortsatt ønsker å være litt aktiv og fortsatt FOSSUM IF utøver, nemlig YOUNG ACTIVE Allsports FOSSUM IF

Dette er en treningsgruppe for utøvere i alderen 13 – 19 år som tidligere har vært aktive hos oss i ulike idretter, hvorpå Allsports.

Kanskje du ikke lenger har tid til å trene så mye, og har meldt deg ut av gruppen din.

Kanskje du ønsker å satse mer på skole

Kanskje du ønsker å starte med en annen idrett, noe vil du gjøre...

Kanskje, før du har sluttet helt, allerede merker savnet du vil få fra miljøet her på FOSSUM IF

Kanskje du vurderer å bli trener

Kanskje du bare ønsker én treningstid i uken, og mulighet for å delta på noen konkurranser likevel

Kanskje du ønsker å prøve ulike idretter, være UTE og trene, nå som du ikke lenger skal satse kun på en én idrett

Da er det deg vi vil at skal sende oss en mail - snarest!
For vi ønsker å starte opp med trening allerede før høstferien, onsdag 27.9 kl 18.30 - 20.00.

Vi ønsker å tilby;

• Aktivt treningsmiljø
  • Kun en trening i uken - ONSDAGER KL 18.30-20.00
  • Konkurranseelementer i treningen
  • Ulike idretter; Sykling, løping, klatring, rulleski og langrenn når vinteren kommer.
    Skulle det bli ønske om andre idretter som; Svømming, fotball, orientering, hopp, skiskyting mm kan vi helt sikkert få til det.
  • Vi skal finne på noe sosialt i løpet av sesongen også utenom trening
  • Tur til Sjusjøen
  • Avslutning – Skarverennet «i eget tempo»…. Og sosialt når man kommer inn.

Det vil være Ellen Lie som er trener og ansvarlig for dette opplegget. Hun er FOSSUM Jente og har vært her fra hun var liten. Hun er født i 94, og holder på med avsluttende studier og synes dette er topp å ha ved siden av.

Har du spørsmål, send de til ADM v/Tone da hun koordinerer med Ellen. Evt. videresender vi til Ellen om dere ønsker å nå henne særskilt.

PRIS ( endret 6.11 pga få ganger igjen!)
- Dette skal være et lavterskel tilbud og vil ligge på kr 500 før nyttår.
  For vinter/vår halvåret er prisen kr 1.500 for ca. 15-20 ganger.
  Det vil bli en mindre egenandel for turen til Sjursjøen og turen til Skarverennet vil trolig koste ca. kr 1.500.

BLIR DU MED ???

tone@fossumif.no

Eller ring meg på mobil; 412 46 312.

Hører gjerne fra deg !

Tone:-) og Ellen :-)