mettefyrsteng 2015-02-08 16:48:36

Bestillingsrutiner

Fossum Fotball har avtale med Scantrade om kjøp av klubbutstyr og materiell. Mer informasjon om Scantrade finner du på deres nettsider www.scantrade.no

Klubbkolleksjonen er fra Umbro, og klubbens farger er marineblått/hvitt. Hjemmedrakter, overtrekk, strømper etc bestilles i marineblått. Hjemmedrakten er langermet. Bortedrakt og shorts bestilles i hvitt. Bortedrakten er kortermet. Hvis du ønsker å prøve drakt før du bestiller kan du ta kontakt med utstyrsansvarlig i fotballgruppen.

Bestillingsrutiner og tilbakelevering av drakter

I barnefotballen er hjemmedrakt inkludert i treningsavgiften. Fra og med ungdomsfotballen må spiller kjøpe egen hjemme- og bortedrakt. Innkjøpene gjøres i nettbutikken. Grunnet innmelding i FIKS bestemmer og tildeler årgangsansvarlige spiller et draktnummer som skal benyttes på både hjemme- og bortedrakt. Dette nummeret følger spiller frem til Jr nivå.

Drakter til barnefotballen og felles innkjøp til laget som baller, keeperdrakt og hansker, vester, kjegler ol bestilles gjennom utstyrsansvarlig i fotballgruppen og faktureres gjennom klubben. Årgangsansvarlig sender bestilling på mail til utstyrsansvarlig.

Leveringstiden vil variere med sesongen. Drakter og annet utstyr som skal spesialtilpasses (påtrykkes nr, initialer etc) er bestillingsvarer. Bestilling av drakter bør skje så tidlig som mulig og senest 1. mars slik at man er garantert levering før sesongstart.

Utstyr bestilt via utstyransvarlig bestilles for levering til og hentes på klubbhuset. Faktura sendes fra Scantrade til Fossum sentralt v/utstyrsansvarlig. Årgangsanvarlig får oversendt faktura og bekrefter beløpet før faktura godkjennes for betaling.

Alle spillere i barnefotballen skal levere tilbake drakten til fotballgruppen når spiller slutter/får ny drakt. Blir ikke drakten levert tilbake må spiller/foresatt betale for drakten.

Ta kontakt med utstyrsansvarlig for nærmere informasjon og avtale om tilbakelevering av drakter.

Klubbkolleksjon og sponsing

Fossum IF har i dag DnB som hovedsponsor, og dette legger føringer for andre sponsorer. Styret i Fossum Fotball har vedtatt at markedsplassen på drakter i barnefotballen eies av Fotballgruppen. Unntak; bak på drakten, nederst på ryggen (under draktnummer). Det vil med andre ord si at logoer til eventuell årgangssponsorer skal trykkes nede på rygg, på shorts, overtrekksdresser eller bager. Ungdomsfotballen må hensynta hovedsponsor og kan ellers benytte markedsplassen på draktene etter eget ønske.

Har dere spørsmål vedrørende dette, ta kontakt med utstyrsansvarlig i fotballgruppen.

mettefyrsteng 2015-02-08 17:14:10

Klær, utstyr og nettbutikk

Fossum Fotball har en avtale med Scantrade om kjøp av Umbro fotballutstyr. Se bestillingsrutinene for mer informasjon.

Nettbutikk

Alle Fossum spillere kan nå bestille klubbutstyr via vår nettbutikk fossumif.klubb.no

Når du handler i nettbutikken må du vite at:

• Hjemme- og bortedrakt er av typen Umbro Valencia og kommer med DNB-logo.
  • Andre farger enn klubbfargene vil være synlig med små ikoner.
  • Initialer og tall legges inn i feltet "melding til salgsavdelingen" når man kommer til kassen.
  • Med unntak av strømper og shorts kommer klubbsortimentet med Fossum-logo.

Alle medlemmer i Fossum fotball får 25 % rabatt på Umbro, Mizuno og H2O ved kjøp i nettbutikken og på scantrade.no. Rabattkoden er: FOSSUM1918

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket